Inloggen
Cd dupliceren / duplicatie

Ander aantal?Tekst plus logo
Full Color
Inlay: Ja Nee


Jewelcase Paper sleeve
Zwart slim jewelcase Wit slim jewelcase
 
Ejector case  

Prijs per stuk
(excl. BTW en verzendkosten)
Master kunt u afleveren bij of opsturen naar:
Haarlem

Cd dupliceren / cd duplicatie

Een CD duplicatie laat u doen door Copyweb. Wanneer u zelf een cd gaat kopiëren, kan dit veel tijd en moeite kosten en bovendien is de kwaliteit van een zelfgemaakte kopie vaak niet optimaal. Copyweb werkt met de beste materialen en zorgt ervoor dat u altijd een aantrekkelijke prijs betaalt.

Snel en simpel
Er zijn verschillende soorten cd's die u kunt laten dupliceren. Natuurlijk weet u zelf het beste hoeveel stuks u nodig gaat hebben. Wat wij u wel kunnen vertellen, is dat het voor u het meest gunstig is om te laten persen wanneer u 500 stuks of meer nodig heeft. De prijzen per stuk worden lager naarmate u een grotere oplage bestelt. Wanneer u op de website aangeeft hoeveel cd's u wilt laten dupliceren, dan ziet u meteen wat u betaalt per stuk. Op die manier zorgen wij voor helderheid en bent u altijd op de hoogte.

Bestelling volgen
De bestelling plaatsen wijst zich vanzelf via de website en het zevenstappenplan. Wanneer u besteld heeft, kunt u de hele bestelling volgen tot aan het moment dat u de cd's in huis heeft via track & trace. Heeft u een vraag aan één van onze medewerkers, dan kunt u bellen naar 023-5406536.

Meer informatie ontvangen over "cd duplicatie"? Neem dan contact met ons op.


Copyweb.nl | Kromhoutlaan 1 | 2033 WJ Haarlem | Tel: 023 - 540 65 36