Inloggen
Dvd persen

Ander aantal?
Inclusief full-color inlay en full-color disc opdruk
Full-color Disc in full-color kartonnen wallet
Spindle
(Discs op stapel, zonder verpakking en drukwerk)

Zwart standaard
Wit standaard
Transparant standaard
Paper sleeve
(inlay vervalt)

Prijs per stuk
(excl. BTW en verzendkosten)
Master kunt u afleveren bij of opsturen naar:
Haarlem

Dvd persen

Copyweb is specialist in onder andere  persen van DVD's in elke oplage. Wij leveren snel  met een hoge kwaliteit. Of u nu foto's  digitaal wilt opslaan en verspreiden of een relatiegeschenk wilt kunnen leveren met uw bedrijfspresentatie, Copyweb zorgt dat u deze snel  in huis heeft.

Stappenplan
Copyweb werkt voor het persen van dvd's met een stappenplan. U kiest het aantal, de verpakking en de bedrukking. Wanneer u bij Copyweb bestelt, volgt u de levering via Track en Trace en kiest u zelf de betaalwijze.

Het ontwerpen van de bedrukking kunnen wij voor u regelen of levert u zelf aan. Op de site vindt u een sjabloon met de specificaties voor de opmaak van het artwork. Ten slotte kiest u de verpakking van uw dvd's. Wij bieden naast de standaard verpakking ejector cases, digipacks, papersleeves, slimcases of kartonnen verpakkingen.

3 regels van Copyweb
Copyweb heeft 3 basisprincipes waar wij ons graag aan houden: afspraak is afspraak, scherp geprijsd en hoge kwaliteit, snel geleverd. Voor meer informatie of bestellingen neemt u contact op via telefoonnummer: 023- 540 65 36. Zie hier onze overige contactgegevens.

Meer informatie ontvangen over "dvd persen"? Neem dan contact met ons op.


Copyweb.nl | Kromhoutlaan 1 | 2033 WJ Haarlem | Tel: 023 - 540 65 36