Inloggen

Blu-ray kopiëren

Bij Copyweb laat u blu-ray discs snel en vakkundig kopiëren. Zelf blu-ray discs kopiëren is geen gemakkelijke klus en als het al lukt, gaat er veel tijd in zitten. Veel gemakkelijker is het om te kiezen voor Copyweb, waar u zelf het gewenste aantal kiest. Bovendien betaalt u scherpe prijzen, die steeds lager worden naarmate u kiest voor een grotere oplage.

Kwaliteit
De kwaliteit van een blu-ray disc is vaak al veel beter dan een standaard disc. Wij zorgen ervoor dat die kwaliteit voor elk van uw kopieën gelijk blijft, zodat u altijd kunt genieten van kwaliteit. Wanneer u uw blu-ray discs laat kopiëren, kunt u bovendien kiezen uit een groot aantal verpakkingsmogelijkheden.

bestellen

Bestelling plaatsen
Een bestelling plaatsen is eenvoudig en snel en zodra wij alles binnen hebben, gaan we direct met uw opdracht aan de slag. Zo zorgen we ervoor dat u zo snel mogelijk de bestelling weer in huis heeft. Op de website kunt u alle opties aanvinken die op u van toepassing zijn, en zo kunt u beginnen met bestellen. Vervolgens stuurt u de blu-ray master disc en de grafische bestanden op, zodat wij kunnen beginnen met uw blu-ray discs kopiëren. Heeft u nog vragen of bestelt u liever telefonisch, dan kunt u bellen naar 023-5406536.

Meer informatie ontvangen over "blu-ray kopiëren"? Neem dan contact met ons op.


Copyweb.nl | Kromhoutlaan 1 | 2033 WJ Haarlem | Tel: 023 - 540 65 36