Inloggen

Dvd kopieën

Wilt u uw dvd kopieën voor een lage prijs? Dan is Copyweb.nl uw partner. Wij zorgen ervoor dat uw dvd op een professionele manier gekopieerd wordt in iedere gewenste oplage. Ook kiest u zelf uit ons ruime aanbod mogelijkheden de door u gewenste verpakking.

Prijzen en oplagen

Zelf weet u het best hoeveel dvd's u nodig gaat hebben. Voor ons maakt het niet uit hoeveel dvd kopieën u wilt hebben, u hoeft het alleen maar aan te vinken en de bestelling wordt verwerkt. Wat we u wel kunnen bieden is een lage prijs, die steeds lager wordt naarmate u een grotere oplage bestelt. Heeft u dus 100 kopieën nodig, dan betaalt u nog maar 2,75 euro per dvd in plaats van de 10 euro per dvd die u betaalt bij een bestelling bij één dvd. Bestelt u 1000 dvd's, dan betaalt u zelfs nog maar 2 euro per stuk.

bestellen

Bestellen
Op de website vinkt u aan wat voor u de gewenste hoeveelheid is, en vervolgens kiest u ook de bedrukking en de verpakking. Heeft u alles ingevuld, dan kunt u de master dvd en de grafische bestanden opsturen. Vervolgens gaan wij zo snel mogelijk met uw opdracht aan de slag, zodat u de dvd kopieën zo snel mogelijk in huis heeft. Heeft u nog vragen? U kunt ons bereiken op nummer 023-5406536.

Meer informatie ontvangen over "dvd kopieën"? Neem dan contact met ons op.


Copyweb.nl | Kromhoutlaan 1 | 2033 WJ Haarlem | Tel: 023 - 540 65 36